No. 03 (2019): Journal of Fisheries science and Technology

DOI: https://doi.org/10.53818/jfst.03.2019

Published: 2019-09-30

Articles






The correlation between environmental factors and otter clam (Lutraria philippinarum Reeve, 1854) swollen siphon disease
Trương Thị Mỹ Hạnh, Nguyễn Thị Hạnh, Phạm Thị Yến, Chu Chí Thiết, Phan Thị Vân, Đặng Thị Lụa

Pages 032-038


The use of Bacillus amyloliquefaciens AGWT 13-031 in catfish fingerling production
Lê Lưu Phương Hạnh, Lê Văn Hậu, Ngô Huỳnh Phương Thảo, Bùi Nguyễn Chí Hiếu, Huỳnh Tấn Phát, Nguyễn Quốc Bình

Pages 039-046








Effects of temperature on growth and reproduction of the copepod Pseudodiaptomus annandalei
Đoàn Xuân Nam, Bùi Văn Cảnh, Phạm Quốc Hùng, Đinh Văn Khương

Pages 091-098



Evaluation of some herbs that are resistant to Vibrio parahaemolyticus pVPA3-1 causes acute hepatopancreatic necrosis disease AHPND in farmed shrimp
Nguyễn Thị Diễm Phương, Trần Phạm Vũ Linh, Bùi Thị Thanh Tịnh, Bùi Thị Mỹ Hạnh, Trần Thị Yến Nhi, Ngô Huỳnh Phương Thảo

Pages 107-114



Antibacterial effect towards Streptococcus agalactiae isolated from tilapia (Oreochromis spp.) by herbal extracts
Nguyễn Thị Trúc Quyên, Lê Linh Chi, Đoàn Văn Cường, Nguyễn Diễm Thư, Mã Tú Lan, Trần Hoàng Bích Ngọc, Nguyễn Thành Nhân, Nguyễn Thị Ngọc Tĩnh

Pages 124-132



Detection hormone β-Ecdysone in hemocyte plasma of pre-molting mud crab (Scylla paramamosain)
Trần Thị Lệ Trinh, Trần Văn Khanh, Lê Hoàng, Nguyễn Thành Trung, Võ Thị Thùy Vy, Nguyễn Thị Kim Ngân, Lý Hữu Toàn, Nguyễn Thị Ngọc Tĩnh, Nguyễn Văn Nguyện

Pages 140-145


Preparation of low molecular weight chitosan from crushed shrimp shells in protein hydrolysate production
Trang Sĩ Trung, Phan Thanh Lộc, Nguyễn Công Minh, Phạm Thị Đan Phượng, Nguyễn Văn Hòa

Pages 146-153




Preservation of caroten-protein using low molecular weight chitosan and chitosan chloride
Nguyễn Công Minh, Cao Thị Huyền Trang, Phạm Thị Đan Phượng, Phạm Thị Mai, Nguyễn Văn Hòa, Trang Sĩ Trung

Pages 172-180